Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Pengasih dan Penyayang

D'Sham Muslim Shoppe adalah sebuah kedai yang membekal dan menjual peralatan ibadah dan pakaian serta keperluan haji dan umrah khusus buat umat islam. Hubungi kami melalui alamat email berikut: nnjaya73@yahoo.com.

Ahad, 21 Mac 2010

Membekal dan menjual peralatan ibadah Haji & Umrah

































































Rupa telekung yang dijual
Pandangan dekat...corak bunga telekung...dan warnanya















Pelbagai corak warna bunga telekung....dengan saiz S, M, L
Boleh di perolehi sepasang atau telekung sahaja...














Sarung tangan pelbagai warna minimum order 12 pasang warna boleh dicampur2













Sarung kaki...beribu jari.....







Cekup kepala....







Rupa telekung yang siap digayakan..cuba tengok bentuk muka..mengunakan jahitan smoking yang kemas...dipakai...







Stokin wuduk....terdapat dalam 3 warna sahaja






dengan reka bentuk...






1) Panjang hingga ke lutut ( RM 12.oo sepasang tidak termasuk kos pos)






2) Separas betis ( RM 10.00 tidak termasuk kos pos)






3) Hanya melepasi buku lali...( RM 10.00 tidak termasuk kos pos)






Sarung jari tangan..untuk muslimah....







Stokin....biasa...














Sarung tangan remaja..bercorak...minimun order 12 pasang






pilihan corak pelbagai







lagi gambar stokin wuduk yang ni separas betis...


Inilah antara barangan peralatan ibadah keperluan muslimah yang dijual oleh shami2...sila hubungi talian berikut untuk tempahan dan maklumat lanjut: 019-2284344
















































7 ulasan:

kejora berkata...

Kak shami. nak tanya sarung lengan yg bercorak2 tu pjng nya 18 inci jugak ke? Berapa sepasang? Kalau saya nak beli campur2 antara sarungan lengan dan socks dlm 5, 6 pasang...akak jual ke? Nanti tolong email saya ye: faizamharun@yahoo.co.uk

shami2 berkata...

Salam kejora...

Salam ukhwah...terima kasih kunjungi blog akak. Sarung tangan corak tu hanya paras siku jer..Nak beli campur2 boleh. Nanti akak email yer...

Lady Di berkata...

salam
nak tanya sarung jari tangan yang pendek tu RM10 jugak ke??
akak meniaga kat mane??

my helty live berkata...

salam kak shami saya mencari sarung tangan untuk diborong..boleh email dekat saya harga dan kataloq tak?
hafiziss@ymail.com

Eim berkata...

salam,kak..
saya nk tnya berkenaan sarung jari tangan tu,,
jenis2 nye dan harge,law boleh trmasuk pos..
sila hubungi saya,,
fb = eim naemah
fon = 0197865442
emel = vannichoc_ice@yahoo.com.my

Cik Wa berkata...

Salam.. Sy nak order Sarung jari tangan muslimah yang panjang warna coklat dan hitam. Mcm mana nak oder? Email me at azwaty.azmi@gmail.com. Tq.

Cik Wa berkata...

Salam.. Mcm mana nak oder? Sy nak sarung jari tangan warna hitam dan coklat.. Email sy azwaty.azmi@gmail.com. tq.